Blogg

cropped-David-Sankel.jpg

Digitalt Försvar: Stärk Din Online-Säkerhetsstrategi för Maj 2024

I dagens snabbt föränderliga digitala värld är det viktigt att upprätthålla ett starkt digitalt försvar. Nätbrottslingar använder allt mer sofistikerade tekniker för att få tag på personlig information och orsaka skada. Här är några effektiva tips för att stärka din online-säkerhetsstrategi för maj 2024:

Continue reading “Digitalt Försvar: Stärk Din Online-Säkerhetsstrategi för Maj 2024”
cropped-David-Sankel.jpg

Domännamnets inverkan på SEO: Myter och sanningar

Det har länge rått en viss osäkerhet kring huruvida ett domännamn påverkar en hemsidas sökoptimering (SEO) eller inte. Medan vissa hävdar att valet av domännamn kan vara avgörande för en hemsidas synlighet på sökmotorerna, menar andra att det inte har någon större betydelse. I den här artikeln ska vi granska några av dessa påståenden och se vad som verkligen gäller.

Continue reading “Domännamnets inverkan på SEO: Myter och sanningar”
cropped-David-Sankel.jpg

Optimera din webbplats: De bästa tipsen för ditt WordPress webbhotell

Alla vill ha en snabb och säker webbplats, oavsett om du precis har börjat med din första hemsida eller är en erfaren webbmästare. Om du har valt WordPress som din plattform, är valet av rätt webbhotell ännu viktigare. Här kommer några av de bästa tipsen för att optimera din WordPress webbplats med det perfekta webbhotellet.

Continue reading “Optimera din webbplats: De bästa tipsen för ditt WordPress webbhotell”
cropped-David-Sankel.jpg

Att byta från vanligt webbhotell till WordPress webbhotell: En steg-för-steg guide

Att ha en fungerande och effektiv webbplats är nyckeln till en framgångsrik online närvaro. Och om du redan har en webbplats på ett vanligt webbhotell, kan det finnas tillfällen när du överväger att byta till ett specialiserat WordPress webbhotell. Varför? Därför att det erbjuder optimering särskilt för WordPress webbplatser, vilket kan leda till bättre prestanda, snabbare laddningstider och en övergripande bättre användarupplevelse. Här är en steg-för-steg guide om hur man gör övergången:

Continue reading “Att byta från vanligt webbhotell till WordPress webbhotell: En steg-för-steg guide”